Reset Your Body met Sportvasten

Reset Your Body (Sportvasten) is een methode waarmee je door de combinatie van sporten, supplementen en een dieetprotocol,  je spijsvertering ‘reset’ naar z’n oorspronkelijke natuurlijke metabole stand. Het is een vorm van training. Je traint je lichaam om op een andere efficiënte wijze met energie (verbranding) om te gaan.

In vroegere tijden waren wij zg. ‘vetverbranders’ mensen aten vlees, vis, groenten en vruchten. In de loop van de afgelopen decennia zijn wij, door de introductie van koolhydraten en suiker in onze leefomgeving, verworden tot ‘suikerverbranders’. Deze suikerstand is dus een gevolg van onze (slechte) Westerse leefwijze. Je zou het kunnen beschouwen als een ‘ziekte’.

Deze koolhydraten en suikers slaan wij op in onze cellen als brandstof. Omdat dit een relatief eenvoudige brandstof is en deze brandstof door ons voedingspatroon eigenlijk altijd wel voorhanden is, blijven wij in de zg. ‘suikerverbrandingsstand’ hangen. Gaan we lijnen dan gaat ons lichaam in de spaarstand. We verbruiken dus gewoon minder van deze brandstof.Om deze vicieuze cirkel te doorbreken moeten we ons lichaam dwingen deze stand te verlaten en om te schakelen naar de zg. ‘vetverbrandingsstand’, onze oorspronkelijke natuurlijke ‘oerstand’. Deze switch zorgt daarna voor een zeer efficiënte manier van vet verbranden; je valt af, het meeste rondom de romp (gemiddeld mannen ts. 3-8 kg, vrouwen ts 2-5 kg).

Verder zul je een enorme vitaliteit(s)boost ervaren. Je krijgt en behoudt een stoot energie en je conditie gaat vooruit met zo’n 10-20%!

Kortom een methode die je de kans geeft om in een tijdsbestek van 10 dagen je lichaam een enorme positieve prikkel te geven en bovenal : een prikkel waardoor / waarmee de bereikte vetverbranding(stand) eenvoudig te handhaven is (géén jo-jo effect !).

Neem voor meer informatie op met een van onze sportvastcoaches.

Maak hier een afspraak